Земята от космоса

63 Flares 63 Flares ×

google_earth1

Нека да погледнем земята през поглед от космоса. Много съм благодарен, че има приложения като Гугъл Земя именно за подобни цели. Наистина планетата ни има много, прекалено много каквото да покаже.

Fanning Atol

Това, което в момента виждате е един типичен Атол, с който по красота от въздух и от земя много малко други биха могли да се борят. От космоса изглежда просто невероятно. Името му е Атолът Фанинг.

Strandja

Това е една не голяма река в Странджа планина. Поради релефа на самата планина реките там са принудени да правят всички тези чупки, което от земята изглежда наистина прекрасно, но от космоса се оказва, че също никак лошо не изглежда.

Atlantis

Това, дами и господа според мнозина е загубената Атлантида. И изненада, намира се в Атлантика, много близо до островите Мадейра и Тенерифе. Аз лично не знам какво да си мисля по този повод, но смятам, че определено има много въпросителни около това … нещо на дъното на океана.

desert circles

Ето как арабите отглеждат растения в пустинята. Всъщност това са житни кръгове, всеки един от които буквално е огромен по площ. Браво на арабите, за смелоста да отглеждат каквото и да било в пустинята.

Adam's Bridge

Поредният феномен на планетата ни се нарича “Мостът на Адам”. Всъщност това е образувание, което се намира между континентална Индия и Шри Ланка. Много хора смятат, че всъщност това е бил истински мост сътворен от предците ни.

Rila Lakes

И като за последно завършваме със Седемте Рилски Езера. Нещо наистина красиво, което може всеки един от нас и всъщност думата е Трябва! всеки един от нас да види. Това е едно малкото места където човек наистина може да се почувства във връзка с природата.
Neshtoto.com