25/09/2021

2020 – Ново начало

Покажи на други

Здравейте приятели на Нещото.ком,

Първо и основно искам да се извиня за липсата на Нещото в последните малко повече от 5 години, през всичките тези години имаше ред причини за това, но може би най-важната от всички беше, че нещото което което заедно започнахме започна да се променя, дали от средата в Уеб пространството, дали от нещо друго, но факт беше, че в един момент първоначалната нужда, заради която този сайт беше направен вече не беше такава.

Някои от вас сигурно си спомнят този сайт от годините, в които все още нямаше почти никакви български сайтове, които да показват наистина интересни неща от цял свят. Да, тогава нуждата беше такава, заедно да можем да се докоснем поне малко от най-интересните истории от цял свят. Понякога една история е просто снимка, понякога просто текст, понякога са чувства, но винаги те имат нещо общо, а то е отдадеността на хората, които са я постигнали.

Преди цели 11 години Neshtoto.com за пръв път. Последните седмици си мислех какво се е променило през тези 11 години, намерих десетки интересни илюстрации, намерих десетки интересни истории, за които сме говорили и са се доразвили, но все пак реших в първият постинг от новото начало на Нещото да няма илюстрации към текста освен една. Помните ли как преди 11 години сте си представяли 2020? Аз ако трябва да съм честен не помня. Помня обаче как тогава да открие човек хубаво видео в Youtube отнемаше не малко време (просто нямаше толкова голямо съдържание). Помня как буквално всяка една статия, която пишех ми отнемаше поне по час, защото трябваше да я форматирам ръчно както искам и куп други такива дребни неща.
Е изглежда днес нямаме такива проблеми. Днес изглежда всичко е много по-улеснено, а това означава, че и бъдещата концепция на Нещото ще бъде малко или много променена.
Вече няма само да си показваме един на друг интересни истории, ще се опитваме да ги правим. Как ли? Ще видите, с времето и до там ще стигнем.

А сега ви пожелавам един спокоен и прекрасен Уикенд, защото следващата седмица пак ще се срещнем, а това което съм замислил занапред определено ще си струва.

Благодаря за отделеното време,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *